• Kwaliteit gericht
  • Persoonlijk contact
  • Transpirant
  • Maatwerk diensten
  • Full service Multimedia
Previous Next

CMS systeem

Een content management systeem (ook wel content beheersysteem of CMS) is een software programma dat speciaal ontwikkeld is voor het beheren/ aanpassen van bijvoorbeeld een website. Een CMS is zo gebouwd dat veel voorkomende handelingen voor de gebruiker vereenvoudigd zijn. Zo hoeft de gebruiker geen technische kennis nodig te hebben om zijn of haar website te kunnen aanpassen.

Wij zijn erg trots op ons eigen CMS systeem waar wij lang aan hebben gewerkt. Dit systeem draait sinds 2016 en gaan wij toepassen op al onze CMS websites en/of webshops die wij opleveren. Wilt u liever een Wordpress website? Geen probleem ook dit kunnen wij voor u realiseren! Neem contact met Berg Multimedia op voor een goed gesprek en om uw ideeën met ons te bespreken.

De CMS websites van Berg Multimedia openen in minder dan een halve seconde. Wordpress websites doen er gemiddeld 3 keer zo lang over, dat kan veel nadelige gevolgen hebben en schadelijk zijn voor uw vindbaarheid op Google.

Bel mij terug

Geïnteresseerd of gewoon een goed gesprek?

U kunt ons gerust bellen op 085 047 1268 of vul uw gegevens hier onder in en dan bellen wij u spoedig terug.Uitgelichte diensten

Wij zijn trots op onze diensten, en zetten ze daarom graag in het zonnetje.