• Kwaliteit gericht
  • Persoonlijk contact
  • Transpirant
  • Maatwerk diensten
  • Full service Multimedia
Previous Next

Wordpress

Wilt u een Wordpress website of uw oude Wordpress website nieuw leven in blazen. Dan kunt u contact met ons opnemen door middel van ons contact formulier of u kunt ons altijd bellen voor een goed gesprek.

Wij zullen met u kijken naar de mogelijkheden die u verlangt van uw Wordpress website. Door onze Wordpress websites wordt u goed gevonden op Google door de SEO die wij kunnen toepassen. U kunt de content van uw Wordpress website eenvoudig zelf veranderen.

Wij raden aan om te kiezen voor het CMS systeem van Berg Multimedia, deze laad uw webpagina vele malen sneller dan een wordpress website. Dit is goed voor de vindbaarheid op Google. Uiteraard kunnen wij ook een Wordpress website leveren als uw voorkeur daar naar uitgaat.

Wij bieden ook pakketen aan voor onderhoud. Dit kan handig zijn als u zelf weinig tijd voor uw website heeft. Wij kunnen dat voor u in beheer nemen vanaf 3 uur per maand. Kijkt u eens bij de pagina website onderhoud voor meer informatie.

Bel mij terug

Geïnteresseerd of gewoon een goed gesprek?

U kunt ons gerust bellen op 085 047 1268 of vul uw gegevens hier onder in en dan bellen wij u spoedig terug.Uitgelichte diensten

Wij zijn trots op onze diensten, en zetten ze daarom graag in het zonnetje.