Onze relaties beoordelen ons via google met een 10/10

Wij zijn een erkend leerbedrijf

« Terug naar nieuwsberichten Wed 24 May 2017 Berg Multimedia

Inderdaad, wij zijn een erkend leerbedrijf geworden! En dat is natuurlijk iets waar we natuurlijk super trots op zijn! Het SBB is 18 mei bij ons langs geweest om te kijken of wij aan de eisen voldoen om zo de kwaliteit van de opleidingen te beschermen. Dit was voor ons niet voor niks want deze dag zijn wij een erkend stagebedrijf geworden voor de volgende opleidingen; Applicatie- en mediaontwikkelaar niveau 4 & Gamedeveloper niveau 4. Wij gaan onszelf volgend jaar ook oriënteren voor Media en vormgeving.

Wij vinden het belangrijk om kennis door te geven en een nieuwe generatie klaar te maken voor het bedrijfsleven. Met deze erkenning willen wij studenten de mogelijkheid geven om in ons bedrijf kennis en ervaring op te doen. Daarom hebben wij afgelopen periode gekeken naar de mogelijkheden om een erkend leerbedrijf te worden en dat met succes.

Nieuwsberichten

Studio 1 - Verbouwing voltooid

Wed 25 Apr 2018 Berg Multimedia

De verbouwing in studio 1 is eindelijk voltooid. Begin januari is deze studio in verbouwing gegaan. De studio heeft een aantal aanpassingen gekregen aan acoustic en werkruimte.

Meer lezen »

Aanpassingen aan website

Fri 15 Dec 2017 Berg Multimedia

We hebben weer veel gesleuteld aan onze eigen website, zo zijn er een aantal dingen aan toegevoegd en is het ontwerp een tikje veranderd. 

Meer lezen »

Kweker Online op Plantarium

Sun 20 Aug 2017 Berg Multimedia

Het vordert al aardig! Kweker Online zal volgende week ook echt van start gaan. Het drukwerk stroomt binnen, en de puntjes worden op de i gezet.

Meer lezen »
Nieuws overizcht »