Wij zijn een erkend leerbedrijf

Wij zijn een erkend leerbedrijf

Woensdag, 24 Mei 2017

Inderdaad, wij zijn een erkend leerbedrijf geworden! En dat is natuurlijk iets waar we natuurlijk super trots op zijn! Het SBB is 18 mei bij ons langs geweest om te kijken of wij aan de eisen voldoen om zo de kwaliteit van de opleidingen te beschermen. Dit was voor ons niet voor niks want deze dag zijn wij een erkend stagebedrijf geworden voor de volgende opleidingen; Applicatie- en mediaontwikkelaar niveau 4 & Gamedeveloper niveau 4. Wij gaan onszelf volgend jaar ook oriënteren voor Media en vormgeving.

Wij vinden het belangrijk om kennis door te geven en een nieuwe generatie klaar te maken voor het bedrijfsleven. Met deze erkenning willen wij studenten de mogelijkheid geven om in ons bedrijf kennis en ervaring op te doen. Daarom hebben wij afgelopen periode gekeken naar de mogelijkheden om een erkend leerbedrijf te worden en dat met succes.

Nieuwsberichten

Subaru Bedrijfswagen

17 Aug 2019

Bij Berg Multimedia hebben wij recentelijk geïnvesteerd in een nieuwe Subaru Bedrijfswagen. Met onze Subaru Bedrijfswagen kunnen wij betrouwbare en veilige kilometers afleggen om onze huidige en nieuwe klanten van dienst te kunnen zijn.

Meer lezen »

Computeronderhoud erg belangrijk

14 Jul 2017

Computers trekken veel stof aan, helaas want stof veroorzaakt slijtage aan uw computer. Door het stof kan de computer zijn warmte niet meer kwijt waardoor er onderdelen kunnen door branden. Ook kunnen de ventilatoren gedeblokkeerd worden of de airflow.

Meer lezen »