Onze relaties beoordelen ons via google met een 10/10
Berg Multimedia
Goedendag, kan ik u helpen?
Berg Multimedia Online
De medewerker waar u mee chat is door inactiviteit momenteel offline gegaan. Laat uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op.
Opslaan en naar Chat

Wij zijn een erkend leerbedrijf

« Terug naar nieuwsberichten Wed 24 May 2017

Inderdaad, wij zijn een erkend leerbedrijf geworden! En dat is natuurlijk iets waar we natuurlijk super trots op zijn! Het SBB is 18 mei bij ons langs geweest om te kijken of wij aan de eisen voldoen om zo de kwaliteit van de opleidingen te beschermen. Dit was voor ons niet voor niks want deze dag zijn wij een erkend stagebedrijf geworden voor de volgende opleidingen; Applicatie- en mediaontwikkelaar niveau 4 & Gamedeveloper niveau 4. Wij gaan onszelf volgend jaar ook oriënteren voor Media en vormgeving.

Wij vinden het belangrijk om kennis door te geven en een nieuwe generatie klaar te maken voor het bedrijfsleven. Met deze erkenning willen wij studenten de mogelijkheid geven om in ons bedrijf kennis en ervaring op te doen. Daarom hebben wij afgelopen periode gekeken naar de mogelijkheden om een erkend leerbedrijf te worden en dat met succes.

Nieuwsberichten

Subaru Bedrijfswagen

17 Aug 2019

Bij Berg Multimedia hebben wij recentelijk geïnvesteerd in een nieuwe Subaru Bedrijfswagen. Met onze Subaru Bedrijfswagen kunnen wij betrouwbare en veilige kilometers afleggen om onze huidige en nieuwe klanten van dienst te kunnen zijn.

Meer lezen »

Studio 1 - Verbouwing voltooid

25 Apr 2018

De verbouwing in studio 1 is eindelijk voltooid. Begin januari is deze studio in verbouwing gegaan. De studio heeft een aantal aanpassingen gekregen aan acoustic en werkruimte.

Meer lezen »

Aanpassingen aan website

15 Dec 2017

We hebben weer veel gesleuteld aan onze eigen website, zo zijn er een aantal dingen aan toegevoegd en is het ontwerp een tikje veranderd. 

Meer lezen »
Nieuws overizcht »