Onze relaties beoordelen ons via google met een 10/10

Vergaderruimte voltooid

« Terug naar nieuwsberichten Tue 16 May 2017

En ook de vergaderruimte is voltooid en dat met groot succes.

De vergaderruimte heeft plek voor 6 personen, uitgerust met een mooie vergadertafel en 6 design stoelen. Ook is deze ruimte uitgerust met een koffie bar, hier kunnen we zowel koffie als thee zetten zonder de bespreking hoeven te verlaten wat natuurlijk een groot voordeel is.

Decoratie

De vergaderruimte heeft ook een mooie snowboard aan de muur hangen met een design landkaart en klimtouw. Dit moet dan ook symbool gaan staan voor de verse energie die wij hebben als een jong ondernemend bedrijf.

Nieuwsberichten

Subaru Bedrijfswagen

17 Aug 2019

Bij Berg Multimedia hebben wij recentelijk geïnvesteerd in een nieuwe Subaru Bedrijfswagen. Met onze Subaru Bedrijfswagen kunnen wij betrouwbare en veilige kilometers afleggen om onze huidige en nieuwe klanten van dienst te kunnen zijn.

Meer lezen »

Studio 1 - Verbouwing voltooid

25 Apr 2018

De verbouwing in studio 1 is eindelijk voltooid. Begin januari is deze studio in verbouwing gegaan. De studio heeft een aantal aanpassingen gekregen aan acoustic en werkruimte.

Meer lezen »

Aanpassingen aan website

15 Dec 2017

We hebben weer veel gesleuteld aan onze eigen website, zo zijn er een aantal dingen aan toegevoegd en is het ontwerp een tikje veranderd. 

Meer lezen »
Nieuws overizcht »