Onze relaties beoordelen ons via google met een 10/10

Wij zijn officiele ESET Partner

« Terug naar nieuwsberichten Mon 31 Jul 2017

Officiële ESET Partner
Wij zijn officiële partner van ESET geworden, ESET verkoopt beveiligingsproducten voor zowel Windows, Linux en Mac. Als ESET Partner kunnen wij u beveiligingsproducten verkopen, adviseren en beheren. Hierdoor kunt u zorgeloos online gaan en kunnen wij voor u alles uit handen nemen. Bekijk hier onze scherpe tarieven voor deze dienst.

 

Producten

ESET heeft een brede selectie van producten om uw bedrijf te beschermen tegen kwaadaardige software. Zo heeft ESET verschillende producten ontwikkeld voor zowel de Consumenten als Zakelijke markt. Waaronder ESET Multi-Device Security, ESET Secure Business, ESET Mail Security en nog veel meer. Hiermee kan vrijwel in elke situatie een passende oplossing tegen een scherp tarief geleverd worden.

 

Beheren

Ook kunt u ervoor kiezen om uw virusscanner Managed bij ons af te nemen, wij zorgen dan voor alle instellingen en updates. Hierdoor heeft u er geen omkijken naar. Dit allemaal kunnen wij op afstand voor u regelen. Wij hebben speciale servers geconfigureerd waar uw apparaat mee in verbinding staat. Via deze servers kunnen wij de software optimaal beheren. en u voorzien van de beste beveiliging.

 

Nieuwsberichten

Studio 1 - Verbouwing voltooid

25 Apr 2018

De verbouwing in studio 1 is eindelijk voltooid. Begin januari is deze studio in verbouwing gegaan. De studio heeft een aantal aanpassingen gekregen aan acoustic en werkruimte.

Meer lezen »

Aanpassingen aan website

15 Dec 2017

We hebben weer veel gesleuteld aan onze eigen website, zo zijn er een aantal dingen aan toegevoegd en is het ontwerp een tikje veranderd. 

Meer lezen »

Kweker Online op Plantarium

20 Aug 2017

Het vordert al aardig! Kweker Online zal volgende week ook echt van start gaan. Het drukwerk stroomt binnen, en de puntjes worden op de i gezet.

Meer lezen »
Nieuws overizcht »