Onze relaties beoordelen ons via google met een 10/10
Berg Multimedia
Goedendag, kan ik u helpen?
Berg Multimedia Online
De medewerker waar u mee chat is door inactiviteit momenteel offline gegaan. Laat uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op.
Opslaan en naar Chat

Wij zijn officiele ESET Partner

« Terug naar nieuwsberichten Mon 31 Jul 2017

Officiële ESET Partner
Wij zijn officiële partner van ESET geworden, ESET verkoopt beveiligingsproducten voor zowel Windows, Linux en Mac. Als ESET Partner kunnen wij u beveiligingsproducten verkopen, adviseren en beheren. Hierdoor kunt u zorgeloos online gaan en kunnen wij voor u alles uit handen nemen. Bekijk hier onze scherpe tarieven voor deze dienst.

 

Producten

ESET heeft een brede selectie van producten om uw bedrijf te beschermen tegen kwaadaardige software. Zo heeft ESET verschillende producten ontwikkeld voor zowel de Consumenten als Zakelijke markt. Waaronder ESET Multi-Device Security, ESET Secure Business, ESET Mail Security en nog veel meer. Hiermee kan vrijwel in elke situatie een passende oplossing tegen een scherp tarief geleverd worden.

 

Beheren

Ook kunt u ervoor kiezen om uw virusscanner Managed bij ons af te nemen, wij zorgen dan voor alle instellingen en updates. Hierdoor heeft u er geen omkijken naar. Dit allemaal kunnen wij op afstand voor u regelen. Wij hebben speciale servers geconfigureerd waar uw apparaat mee in verbinding staat. Via deze servers kunnen wij de software optimaal beheren. en u voorzien van de beste beveiliging.

 

Nieuwsberichten

Subaru Bedrijfswagen

17 Aug 2019

Bij Berg Multimedia hebben wij recentelijk geïnvesteerd in een nieuwe Subaru Bedrijfswagen. Met onze Subaru Bedrijfswagen kunnen wij betrouwbare en veilige kilometers afleggen om onze huidige en nieuwe klanten van dienst te kunnen zijn.

Meer lezen »

Studio 1 - Verbouwing voltooid

25 Apr 2018

De verbouwing in studio 1 is eindelijk voltooid. Begin januari is deze studio in verbouwing gegaan. De studio heeft een aantal aanpassingen gekregen aan acoustic en werkruimte.

Meer lezen »

Aanpassingen aan website

15 Dec 2017

We hebben weer veel gesleuteld aan onze eigen website, zo zijn er een aantal dingen aan toegevoegd en is het ontwerp een tikje veranderd. 

Meer lezen »
Nieuws overizcht »