Eset anti-virus

Online veiligheid & antivirus

Tegenwoordig zijn bijna alle computers en apparaten met het internet verbonden. Het internet is een leerzame plek, waar veel informatie op staat en veel bedrijven zouden niet bestaan zonder het internet. Helaas zijn er ook mensen die het internet misbruiken. U kunt makkelijk verbinden met andere, maar andere ook makkelijk met u!

 

Gevaren op het internet

Via internet kunt u geïnfecteerd worden door een virus. Als dit gebeurt kan dit erg veel schade opleveren aan u of uw bedrijf. Denk hierbij aan gestolen gegevens, wachtwoorden, e-mail adressen en meer. Daarnaast kunnen personen zich zelfs als iemand anders voordoen omdat niet altijd makkelijk of volledig de identiteit gecontroleerd kan worden.

  

Onze oplossing

De oplossing werken wij graag in overleg met u zelf uit. Is dit Endpoint Security, File Security, Mail Security of een ander pakket? De producten die wij hiervoor leveren worden ontwikkeld door ESET. Wij hebben een nauw partnerschap met ESET en volgen diverse trainingen en blijven door het partner programma nauw betrokken. Hierdoor zijn wij op de hoogte van verschuivingen in de veiligheid en kunnen wij het beste advies geven. ESET is constant bezig met het verder ontwikkelen van uw veiligheid en is een wereldwijde speler hierin. Ruim honderd personen zijn dagelijks bezig met het verbeteren van uw veiligheid op het internet.