Een betere wereld

Een betere wereld

Bij Berg Multimedia houden we van de natuur en de mensheid. Daarom dragen wij ons steentje bij aan een leefbaar en schonere wereld die wij weer door kunnen geven aan jongere generaties. Wij streven altijd naar nieuwe innovatieve en oplossingen die goed zijn voor onze prachtige wereld.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Als creatief en innovatief bedrijf vinden wij het belangrijk om te ondernemen op basis van een MVO beleid. Vanuit dit oogpunt kijken wij niet alleen naar het eindresultaat van jouw project en onze eigen portemonnee maar ook naar de mensen om ons heen en de planeet waar we op leven. Vanuit dit oogpunt focussen wij ons op duurzame investeringen, en willen wij iets teruggeven aan onze wereld. Daarom investeren wij bij Berg Multimedia in diverse projecten die zich focussen op een veilige, en vooral schonere planeet.

Duurzaamheid
Onderdeel van Maatschapelijk verantwoord ondernemen is duurzaamheid. Bij Berg Multimedia focussen wij onszelf niet alleen op duurzaamheid door afval te schieden, maar ook door te kiezen voor duurzamere technologie voor productie. Denk hierbij aan energie zuiniger apparatuur, duurzame datacenters en optimalsiatie van applicaties.