Onze relaties beoordelen ons via google met een 10/10

Wij doen aan duurzaam

Onze planeet
Duurzaam staat bij ons hoog in het vaandel. Wij leven op een planeet die een houdbaarheidsdatum heeft. Jullie zijn toch een multimedia bedrijf hoe doen jullie dat dan? We kijken naar de kleine en grote zaken die aankomen op duurzaamheid.

Servers
Wij hebben als bedrijf er ook voor gekozen om onze servers onder te brengen bij datacenter Groningen omdat zij continu bezig zijn het milieu te ontlasten door middel van free-cooling en cold-corridor. Hierdoor wordt de energie flink gereduceerd. De energie die zij afnemen draagt ook het label schone energie. Zij beschikken over de meest moderne faciliteiten en innovatieve systemen. Bij ons op kantoor scheiden wij ook zoveel mogelijk afval en werken zoveel mogelijk in de Cloud wat natuurlijk ook weer papier bespaart.

Doel
Al met al proberen wij als multimedia bedrijf ons steentje bij te dragen aan een leefbaarder en schonere wereld die wij weer door kunnen geven aan jongere generaties. Wij streven altijd naar innovatieve oplossingen die goed zijn voor onze portomonee en milieu.

Uitgelichte diensten

Wij zijn trots op onze diensten, en zetten ze daarom graag in het zonnetje.