• Kwaliteit gericht
  • Persoonlijk contact
  • Transpirant
  • Maatwerk diensten
  • Full service Multimedia
Previous Next

Website bouwen

Bent u op zoek naar een nieuwe look voor uw bedrijf? Het eerste waar u dan aan zou moeten denken is een nieuwe website. Vandaag de dag is dat toch wel het belangrijkste plaatje van uw bedrijf. Het eerste waar mensen tegenwoordig uw bedrijf opzoeken is het internet. Wacht daarom niet langer! Voor vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt ons altijd bellen voor een goed gesprek, of maak vrijblijvend een afspraak om langs te komen bij ons op kantoor.

Wij zijn met een professioneel team continu bezig met het volgen van de online wereld. Met een kijkend oog op de toekomst proberen wij uw website zo te ontwerpen en in te richten dat uw website nog velen jaren mee kan in de grote sterke golf die de online wereld in zijn greep heeft.

Met uitgebreide software en kennis kunnen wij vrijwel alles waarmaken. Als het op computertaal aan komt zijn wij niet bescheiden wij spreken deze talen vloeind,  HTML (4 en 5), PHP (5.3, 5.4, 5.6 en 5.7) CSS (2 en 3), JavaScript, Actionscript 3.0, SQL en XML. Dit is genoeg om elke opdracht uit te kunnen voeren.

Naast deze programmeertalen ondersteunen wij ook verschillende libraries in JavaScript waaronder jQuery en MooTools.

Bel mij terug

Geïnteresseerd of gewoon een goed gesprek?

U kunt ons gerust bellen op 085 047 1268 of vul uw gegevens hier onder in en dan bellen wij u spoedig terug.Uitgelichte diensten

Wij zijn trots op onze diensten, en zetten ze daarom graag in het zonnetje.