Over mijzelf

Jeffrey Berg

Hey, ik ben Jeffrey Berg, 29 jaar jong, getrouwd en de trotse vader van een geweldige zoon. Mijn reis in de wereld van technologie en webontwikkeling begon op jonge leeftijd. Ik was altijd gefascineerd door het bouwen van websites en het repareren van printplaten.

Op mijn 18e stapte ik de wereld van een grote nachtclub in Amsterdam binnen, waar ik ervoor zorgde dat de installaties altijd soepel draaiden. Die ervaring versterkte mijn technische vaardigheden en mijn toewijding aan mijn vak.

Daarna ging ik aan de slag als ontwikkelaar bij een marketingbureau. In datzelfde jaar besloot ik Berg Multimedia op te richten. Wat begon als een idee, groeide al snel uit tot een bloeiend bedrijf. Met Berg Multimedia werk ik nu voor verschillende bedrijven, waarbij ik hen ontzorg in ontwikkelingen en projecten tot leven breng.

Als freelancer sta ik ook klaar om ingehuurd te worden voor langere projecten. Mijn passie ligt in technologie en de natuur, en deze twee elementen vormen de kern van alles wat ik doe.

Kortom, ik ben niet alleen een ontwikkelaar, maar ook een ondernemer, vader en natuur liefhebber. Mijn reis is nog in volle gang, en ik kijk uit naar wat de toekomst in petto heeft.

Medewerker verteld

Jeffrey Berg

+31 625151820

" Hey, ik ben Jeffrey Berg, oprichter van Berg Multimedia. Als ontwikkelaar en ondernemer combineer ik technische skills met een passie voor de natuur. Of het nu gaat om projecten voor Berg Multimedia of freelance opdrachten, mijn doel is technologie tot leven te brengen en bedrijven te ontzorgen"