Webshop

Webshop laten maken

Met een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor of bij u op kantoor kijken wij graag naar wat wij voor u kunnen betekenen. In dit gesprek willen wij samen met u een inzicht krijgen van wat u in gedachten heeft voor uw prachtige webshop. Hierbij kunt u denken aan het design van uw webwinkel. Dit zijn startende onderdelen voor uw webwinkel. Gedurende dit gesprek komt een goed beeld naar voren van de wensen die u heeft en hoe wij deze wensen gaan omzetten in uw webwinkel. Wij maken samen met u een concept van het uiterlijk en de ontwikkeling van uw webwinkel. Op basis van dit concept kunnen wij de webshop bouwen.

Wij bouwen webshops met ons eigen cms systeem en/of Wordpess die uniek en geweldig worden vormgegeven door de professionals van Berg Multimedia en goed geoptimaliseerd kan worden voor goede zoekmachine resultaten met SEO. Wij kunnen u ook helpen met online marketing om direct verkeer naar uw website te trekken. Hierbij komt en goed uitgedacht SEO bij kijken tussen de organische zoekresultaten (onbetaald) en betaalde zoekresultaten (via Google Adwords).

Uw webshop laten onderhouden voor een zeer scherp tarief kan door middel van een onderhoudscontract. Vanaf 3 uur per maand.

Bij een dure investering als een webshop wenst u ondersteuning van ervaren webdesigners en online marketeers Laat dan een webshop maken bij Berg Multimedia en sluit een voordelig onderhoudscontract voor uw webshop af. Profiteer van scherpe prijzen en vraag een geheel vrijblijvende offerte aan door ons te bellen voor een goed gesprek of laat uw gegevens achter in het contact formulier.

Webshop bouwen

  • 100% uw eigendom
  • 100% tevredenheidgarantie
  • Beste kwaliteit
  • Makkelijk aan te passen