Onze relaties beoordelen ons via google met een 10/10

Portfolio

Maranus Goenvoorziening

image

Maranus Groenvoorziening kwam naar ons toe vanuit een andere klant van ons voor een huisstijl en website te ontwikkelen.

Bekijk project »

Loonbedrijf Uitbijerse

Via een communicatiebureau kregen wij de vraag om een nieuwe website te ontwikkelen voor Loonbedrijf Uitbeijerse. De website was al erg verouderd en was zeker toe aan een nieuwe look.

Bekijk project »

Benwood

Richard wilde zijn bedrijf specifiek terug zien in het logo, daarom zijn wij met een houten idee aan de slag gegaan en hebben wij ook de jaarringen in de stam van de boom toegevoegd aan het logo. Dit resultaat is zeer goed ontvangen door Benwood

Bekijk project »

Stamps4Friends

Stamps4Friends was op zoek naar een nieuwe toegankelijke website welke ook responsive is. De website van Stamps4Friends wilden wij een frisse uitstraling geven en er alle nieuwste technieken in toepassen. Zo hebben wij voor Stamps4Friends een nieuwsberi

Bekijk project »

Passie4Kids

De website van Passie-4-Kids heb ik begin februari kunnen opleveren. Passie-4-Kids is een christelijk gastouderbureau dat bemiddelt tussen vraagouders die opvang zoeken voor hun kinderen in de leeftijd 0-13 jaar en gastouders die opvang willen bieden.

Bekijk project »

Handelskwekerij Piet van

In Augustus 2015 kreeg ik de opdracht om een geheel nieuwe website te bouwen voor de Handelskwekerij Piet van

Bekijk project »

Uitgelichte diensten

Wij zijn trots op onze diensten, en zetten ze daarom graag in het zonnetje.

Nieuwsberichten

Studio 1 - Verbouwing voltooid

Wed 25 Apr 2018 Berg Multimedia

De verbouwing in studio 1 is eindelijk voltooid. Begin januari is deze studio in verbouwing gegaan. De studio heeft een aantal aanpassingen gekregen aan acoustic en werkruimte.

Meer lezen »

Aanpassingen aan website

Fri 15 Dec 2017 Berg Multimedia

We hebben weer veel gesleuteld aan onze eigen website, zo zijn er een aantal dingen aan toegevoegd en is het ontwerp een tikje veranderd. 

Meer lezen »

Kweker Online op Plantarium

Sun 20 Aug 2017 Berg Multimedia

Het vordert al aardig! Kweker Online zal volgende week ook echt van start gaan. Het drukwerk stroomt binnen, en de puntjes worden op de i gezet.

Meer lezen »
Nieuws overizcht »