Onze relaties beoordelen ons via google met een 10/10

Handelskwekerij Piet van

Inleiding

Handelskwekerij Piet van 't wout is een van de eerste klanten bij berg multimedia en daar zijn wij trots op. voor Pieter (Directeur) regelen wij bijna alles, van online tot ofline of te wel het ontzorgen van een onderneming op dit gebied. In 2016 kregen wij ons eerste grote project een nieuwe website voor Handelskwekerij Piet van 't Wout, een mega klus waarbij een kleine 5 duizend planten geimporteerd moesten worden in de website, een mooie start van ons bedrijf. Eind 2018 kwam Pieter weer naar ons toe met een nog grotere klus.

Handelskwekerij Piet van 't Wout is een gepassioneerde specialist in groenprojecten. Naast het leveren van beplanting voor de stedelijke en landschappelijke groenmarkt, bied Handelskwekerij Piet van 't Wout ook een totaaloplossing voor de inrichting van de groene buitenruimte. Al jarenlang is Handelskwekerij Piet van ’t Wout voor veel gemeenten hét vertrouwde adres voor de uitvoering van groenprojecten.

 

Jeffrey Berg

Projectleider van dit project +31 625151820

"Voor dit nieuwe grote project stond het hele bedrijf op scherp, van onze it afdeling tot onze programmeurs. Om zo gedurende 9 maanden tot een mooi resultaat te komen!"

De wensen van de klant

Pieter van 't Wout kwam eind 2018 naar ons toe met de vraag of wij de website in nieuwe jas konden steken om ze met de tijd mee te gaan in de online wereld. Ook werd de vraag gesteld of wij een aplicatie konden ontwikkelen zodat gemakkelijk met de telefoon en of ipad de inboet van gemeenten plansoenen opgenomen kon worden.

Onze oplossing

Als oplossing op de vraag van Handelskwekerij Piet van 't Wout hebben wij een geheel nieuwe website ontwikkeld in een modern jasje met unieke elementen uit zijn huisstijl. Het ontwerp is dan ook aangeleverd Impressio. Wij hebben het gehele project ontwikkeld binnen 'Web Control', hiermee kan zowel de kalnt als wij zelf vanuit een en de zlefde omgevinig de website maar ook de applicatie beheren. Daarnaast hebben wij opzowel website als project de gehele catalogus gedigitaliseerd. En realtime beschikbaar gemaakt in een snelle database omgeving. De applicatie die wij ontwikkeld hebben voor Handelskwekerij Piet van 't Wout heeft niet alleen de mogelijkheid de catalogus weer te geven maar ook inboet opname te doen welke volledige GPS gestuurd is en comminucatie kan leggen met de catalogus. Hiermee zet Handelskwekerij Piet van 't Wout innovatieve stappen ten opzichte van concurentie.