Onze relaties beoordelen ons via google met een 10/10

App voor Lubbe Lisse

Inleiding

van het aanplanten van bloembollen en vaste planten met een kleurrijk resultaat in het openbaar groen moet je bij lubbe lisse zijn. Lubbe Lisse is al meer dan een eeuw de specialist voor overheidsinstellingen, scholen, universiteiten, themaparken en nog veel meer prachtige locaties in Nederland, maar ook daarbuiten.

Als Berg Multimedia hadden wij een echt voorrecht om samen met Lubbe Lisse een project op te mogen zetten dat een geweldig innovatief idee Augmented reality met zich mee bracht. Wat een belangrijke rol zal spelen binnen Lubbe Lisse. Wij als Berg Multimedia zijn dan ook erg trots op het huidge resultaat en de samenwerking.

 

Jeffrey Berg

Projectleider van dit project +31 625151820

"Complexe technologien doet mijn hartje altijd sneller kloppen. Het uitwerken van Augmented Reality oplossingen met Applicatie en software is top!"

De wensen van de klant

Lubbe Lisse heeft ons benadert voor een applicatie wat ingezet kan worden voor product presentaties en verkoop ondersteunende doeleinden. De wensen hierin waren de mogelijkheden om een foto van een straat of plantsoen te maken en hiermee doormiddel van slimme software een toekomstig eindproduct te kunnen presenteren. Daarnaast waren er ook de wensen om alle producten zichtbaar in een slideshow te maken binnen de applicatie. Daarnaast wouden ze ook hun klanten de mogelijkheid geven eenvoudig contact op te laten nemen via de ontwikkelde applicatie.

Onze oplossing

Als oplossing kwamen we uit op een app waarbij bezoekers een overzicht zien van de leverbare bollen mengsels. Als ze een mengsel openen zien ze een slideshow met aanvullende informatie. Ook kunnen bezoekers met de app contact opnemen.

De applicatie lostte het probleem op en heeft het bekijken van mengsels een stuk makkelijker gemaakt voor bezoekers, en het presenteren makkelijker gemaakt voor Lubbe Lisse.