Subaru Bedrijfswagen

Subaru Bedrijfswagen

Zaterdag, 17 Augustus 2019

Bij Berg Multimedia hebben wij recentelijk geïnvesteerd in een nieuwe Subaru Bedrijfswagen. Met onze Subaru Bedrijfswagen kunnen wij betrouwbare en veilige kilometers afleggen om onze huidige en nieuwe klanten van dienst te kunnen zijn. Wij hebben gekozen voor de Subaru Bedrijfswagen door de talloze veiligheid opties, heerlijke rijcomfort maar vooral ook de capebilities. Subaru maakt met hun bedrijfswagens degelijke en robuust welke wij kunnen inzetten op alle soorten terrein zonder oom maar iets in te leveren op het rijcomfort en veiligheid. Hierdoor kunnen wij ook met onze Subaru bedrijfswagen lastig te bereiken plekken voor onder andere zakelijke fotografie en bedrijfsvideo opdrachten probleemloos aangaan. De Subaru bedrijfswagen is geleverd door Subaru dealer Van der Boon in Alphen aan den Rijn, Wij kijken dan ook uit naar een prettige samenwerking met Subaru dealer Van der Boon. 

Subaru
Subaru is een automerk dat zijn roots in de rally wereld heeft geplaats. In de rally doet Subaru veel ervaring op in extreme rij omstandigheden door te racen op alle soorten ondergrond. Alle door Subaru geleverde auto's hebben standaard All-Wheel-Drive en een Boxer motor. Dit bij elkaar zorgt dan ook voor veiligheid en betere weg ligging. Door het All-Wheel-Drive van onze Subaru Bedrijfswagen hebben wij geen grenzen, en kunnen wij op lastige plekken producties uitvoeren.

Nieuwsberichten

Subaru Bedrijfswagen

17 Aug 2019

Bij Berg Multimedia hebben wij recentelijk geïnvesteerd in een nieuwe Subaru Bedrijfswagen. Met onze Subaru Bedrijfswagen kunnen wij betrouwbare en veilige kilometers afleggen om onze huidige en nieuwe klanten van dienst te kunnen zijn.

Meer lezen »

Computeronderhoud erg belangrijk

14 Jul 2017

Computers trekken veel stof aan, helaas want stof veroorzaakt slijtage aan uw computer. Door het stof kan de computer zijn warmte niet meer kwijt waardoor er onderdelen kunnen door branden. Ook kunnen de ventilatoren gedeblokkeerd worden of de airflow.

Meer lezen »