Onze relaties beoordelen ons via google met een 10/10

Nieuwsberichten

Studio 1 - Verbouwing voltooid

Wed 25 Apr 2018 Berg Multimedia

De verbouwing in studio 1 is eindelijk voltooid. Begin januari is deze studio in verbouwing gegaan. De studio heeft een aantal aanpassingen gekregen aan acoustic en werkruimte.

Meer lezen »

Aanpassingen aan website

Fri 15 Dec 2017 Berg Multimedia

We hebben weer veel gesleuteld aan onze eigen website, zo zijn er een aantal dingen aan toegevoegd en is het ontwerp een tikje veranderd. 

Meer lezen »

Kweker Online op Plantarium

Sun 20 Aug 2017 Berg Multimedia

Het vordert al aardig! Kweker Online zal volgende week ook echt van start gaan. Het drukwerk stroomt binnen, en de puntjes worden op de i gezet.

Meer lezen »

Update project Kweker Online

Wed 02 Aug 2017 Berg Multimedia

Het Kweker Online project begint steeds meer vorm te krijgen, de website is al bijna klaar en begint aardig vorm te krijgen. Naast de website zijn wij ook aardig op weg met het Flyer en het Folder materiaal. Deze zal binnenkort ook naar de drukkerij gestu

Meer lezen »

Wij zijn officiele ESET Partner

Mon 31 Jul 2017 Berg Multimedia

Wij zijn officiële partner van ESET geworden, ESET verkoopt beveiligingsproducten voor zowel Windows, Linux en Mac. Als ESET Partner kunnen wij u beveiligingsproducten verkopen, adviseren en beheren.

Meer lezen »

Computeronderhoud erg belangrijk

Fri 14 Jul 2017 Berg Multimedia

Computers trekken veel stof aan, helaas want stof veroorzaakt slijtage aan uw computer. Door het stof kan de computer zijn warmte niet meer kwijt waardoor er onderdelen kunnen door branden. Ook kunnen de ventilatoren gedeblokkeerd worden of de airflow.

Meer lezen »

Wij zijn een erkend leerbedrijf

Wed 24 May 2017 Berg Multimedia

Wij vinden het belangrijk om kennis door te geven en een nieuwe genaratie klaar te maken voor het bedrijfsleven. Met deze erkening willen wij studenten de mogelijkheid geven om in ons bedrijf kennis en ervaring op te doen.

Meer lezen »

Vergaderruimte voltooid

Tue 16 May 2017 Berg Multimedia

De vergaderruimte heeft plek voor 6 personen, uitgerust met een mooie tongvormige vergadertafel en 6 design stoelen.

Meer lezen »

Extra werkplek(en) toegevoegd.

Sun 30 Apr 2017 Berg Multimedia

Inmiddels biedt ons kantoorpand ons maar liefst 6 werkplekken. dit is voldoende om genoeg onderdak te beiden in de drukke periodes.

Meer lezen »

Kweker Online campagne

Mon 15 May 2017 Berg Multimedia

Meer lezen »

Boekhoud pakket in ontwikkeling

Fri 10 Mar 2017 Berg Multimedia

Het is zover, de ontwikkeling van onze boekhoud software is in volle gang De ideeën stonden er al voor een lange tijd. Niet alleen de ideeën maar ook een aantal experimenten en test systemen zijn hiervoor ontwikkeld.

Meer lezen »

Eerste versie van Web Control voltooid

Sun 12 Feb 2017 Berg Multimedia

Na ange tijd programmeren en testen hebben wij de eerste Beta release van onze eigen CMS-systeem kunnen voltooien, komende periode zullen er al een aantal kalnten overgaan.

Meer lezen »

Kantoor is voltooid

Tue 10 Jan 2017 Berg Multimedia

En eindelijk is het zover, de bouw van ons kantoor is voltooid, en inderdaad dat maar liefst in een week. Morgen zullen de werkplekken ook volledige verhuizen naar de neiuwe locatie. en zullen wij dus ook niet meer aanwezig zijn op de oude locatie.

Meer lezen »

Nieuwe vestiging

Mon 02 Jan 2017 Berg Multimedia

Inmiddels is de overeenkomst getekend, en kunnen wij starten met de bouw van zowel het nieuwe kantoor als tweetal studio

Meer lezen »

Nieuwe website

Sun 20 Aug 2017 Berg Multimedia

Meer lezen »

Uitgelichte diensten

Wij zijn trots op onze diensten, en zetten ze daarom graag in het zonnetje.