Onze relaties beoordelen ons via google met een 10/10

Computeronderhoud erg belangrijk

« Terug naar nieuwsberichten Fri 14 Jul 2017

Computeronderhoud is erg belangrijk! Computers trekken namelijk veel stof aan, helaas want stof veroorzaakt slijtage aan uw computer. Door het stof kan de computer zijn warmte niet meer kwijt waardoor er onderdelen kunnen doorbranden en beschadigen. Ook kunnen de ventilatoren geblokkeerd raken wat negatieve gevolgen heeft voor de airflow van uw computer. De airflow is noodzakelijk voor een goede warmteafvoer naar buiten toe. Dit allemaal kan de levensduur van uw systeem drastisch verlagen. U loopt dan ook een verhoogd risico op data verlies.

 

Laat uw compter onderhouden!

Zoals bovengeneomd is onderhoud erg belangrijk! Bij Berg Multimedia kunnen wij dit voor u verzorgen. Wij beiden diverse Computeronderhoud pakketten aan om problemen en schade te voorkomen. Zo kunnen wij uw computer op een veilige manier schoonmaken. Uiteraard kunnen wij uw computer ook software matig controleren en hardware matig. Met computeronderhoud zijn wij actief in Computeronderhoud Boskoop,Computeronderhoud Waddinxveen,Computeronderhoud Bodegraven,Computeronderhoud Hazerswoude-Dorp, Computeronderhoud Zoetermeer en Computeronderhoud Alphen aan den Rijn! Zit u buiten deze regio? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. U kunt uw computer om 11 uur brengen en na 4 uur ophalen. Opverzoek kunnen wij hem ook savonds ophalen en opnieuw plaatsen.

Nieuwsberichten

Subaru Bedrijfswagen

17 Aug 2019

Bij Berg Multimedia hebben wij recentelijk geïnvesteerd in een nieuwe Subaru Bedrijfswagen. Met onze Subaru Bedrijfswagen kunnen wij betrouwbare en veilige kilometers afleggen om onze huidige en nieuwe klanten van dienst te kunnen zijn.

Meer lezen »

Studio 1 - Verbouwing voltooid

25 Apr 2018

De verbouwing in studio 1 is eindelijk voltooid. Begin januari is deze studio in verbouwing gegaan. De studio heeft een aantal aanpassingen gekregen aan acoustic en werkruimte.

Meer lezen »

Aanpassingen aan website

15 Dec 2017

We hebben weer veel gesleuteld aan onze eigen website, zo zijn er een aantal dingen aan toegevoegd en is het ontwerp een tikje veranderd. 

Meer lezen »
Nieuws overizcht »