Onze relaties beoordelen ons via google met een 10/10

CMS systeem

Een Content Management System (ook wel Content Beheersysteem of CMS Systeem) is een software programma dat speciaal ontwikkeld is voor het beheren en aanpassen van een website. Een CMS Systeem is zo gebouwd dat veel voorkomende handelingen voor de gebruiker vereenvoudigd zijn. Zo hoeft de gebruiker geen technische kennis meer nodig om zijn of haar website te kunnen aanpassen.

 

Juiste CMS Systeem

Vandaag de dag zijn er veel verschillende CMS systemen op de markt. Sommige met grote populariteit andere minder populair. Veel CMS systemen hebben los van elkaar diverse voor en nadelen. Overigens is switchen tussen systemen practisch onhandig. Hierdoor is het erg belangrijk dat je voor een nieuwe website de juiste CMS systeem kiest. Bij Berg Multimedia adviseren Wij u graag bij het kiezen van de juiste CMS Systeem. 

Zo kan je bijvoorbeeld kiezen om een WordPress website of Joomla website te gebruiken. Dit zijn twee populaire CMS Systemen, helaas hebben WordPress en Joomla meer onderhoud nodig, en zijn niet altijd even veilig. Een alternatief hiervoor is Web Control. Web Control is een door ons zelf ontwikkeld CMS Systeem dat velen malen stabieler, sneller en veiliger is. 

 

Heeft u vragen wat voor u een goed systeem zal zijn of bent u opzoek naar een nieuwe website? Neem gerust contact met ons! Wij helpen u graag verder opweg!

Bel mij terug

Geïnteresseerd of gewoon een goed gesprek?

U kunt ons gerust bellen op 085 047 1268 of vul uw gegevens hier onder in en dan bellen wij u spoedig terug.Uitgelichte diensten

Wij zijn trots op onze diensten, en zetten ze daarom graag in het zonnetje.