Fotograaf Rotterdam


Wij zijn gevestigd in de buurt van Rotterdam. Heeft u een fotograaf nodig en woont u in Rotterdam of in de omgeving? Wij sturen graag een fotograaf om een fotoshoot voor u uit te voeren! Doordat wij dichtbij Rotterdam zitten kunnen wij in korte termijn een professionele fotograaf sturen om uw portretfoto’s zakelijke foto’s, familiefoto’s en veel meer te laten maken!

 

Kwaliteit


Bij Berg Multimedia staat kwaliteit centraal, daarom fotograferen wij met de hoogst mogelijk kwaliteits camera’s om de beste fotokwaliteit te garanderen. Met een combinatie van gloed glaswerk, licht en compositie, kunnen wij de beste foto’s voor uw gelegenheid leveren.
Onze fotoshoots worden met ‘Full Frame’ camera’s uitgevoerd. Dit betekent dat de foto’s niet uitgerekt worden zoals gebeurt bij andere camera’s en telefoons. Hierdoor zal de kwaliteit van de foto’s optimaal zijn!

Wij kunnen als Berg Multimedia u helpen met het vastleggen van een fotoshoot, bruiloft, bedrijfsfeest of gewoon uw bedrijf in beeld brengen. Wacht niet en neem contact met ons op, zodat wij het perfecte plaatje voor u kunnen realiseren.

 

Studio


Heeft u geen gewenste locatie in gedachten? Geen probleem! U kunt de fotoshoot gewoon in onze studio laten uitvoeren. Met ons apparatuur zijn er eindeloze opties!

Wij kunnen als Berg Multimedia u helpen met het vastleggen van uw portretten, familiefoto’s, bedrijfsfeest of gewoon uw bedrijf in beeld brengen. Wacht niet en neem contact met ons op, zodat wij het perfecte plaatje voor u kunnen realiseren.

+31 625151820

""