Fotografie

Bent u opzoek naar een leuke fotoshoot met familie of vrienden? Of een zakelijke fotoshoot om uw bedrijf op een professionele wijze te presenteren?  Wij helpen u hier graag bij! Onze fotoshoots zijn van hoge kwaliteit en uitgevoerd door professionals. Met onze ruime ervaring kunnen wij voor u de beste fotografie leveren.

De beste manier voor het vastleggen van een memorabel moment is met foto’s. U moet natuurlijk kunnen vertrouwen op de fotograaf. Onze fotografie en fotoshoots worden geleverd door experts op het gebied en doen er alles aan om u 100% tevreden te maken. U kunt op ons vertrouwen dat wij de beste, leukste en mooiste foto’s leveren!

 

Kwaliteit

Bij Berg Multimedia staat kwaliteit centraal, daarom fotograferen wij met de hoogst mogelijk kwaliteits camera’s om de beste fotokwaliteit te garanderen. Met een combinatie van goed glaswerk, licht en compositie, kunnen wij de beste foto’s voor uw gelegenheid leveren.

Onze fotoshoots worden met ‘Full Frame’ camera’s uitgevoerd. Dit betekent dat de foto’s niet uitgerekt worden zoals gebeurt bij andere camera’s en telefoons. Hierdoor zal de kwaliteit van de foto’s optimaal zijn!

 

Studio

Heeft u geen gewenste locatie in gedachten? Geen probleem! U kunt de fotoshoot gewoon in onze studio laten uitvoeren. Met ons apparatuur zijn er eindeloze opties!

 

Wij kunnen als Berg Multimedia u helpen met het vastleggen van een fotoshoot, bruiloft, bedrijfsfeest of gewoon uw bedrijf in beeld brengen. Wacht niet en neem contact met ons op, zodat wij het perfecte plaatje voor u kunnen realiseren.

Bel mij terug

Geïnteresseerd of gewoon een goed gesprek?

U kunt ons gerust bellen op 085 047 1268 of vul uw gegevens hier onder in en dan bellen wij u spoedig terug.