Onze relaties beoordelen ons via google met een 10/10

Website bouwen

Bent u opzoek naar een nieuwe website voor uw bedrijf of wilt u uw bestaande website laten onderhouden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij ontwikkelen hoog kwalitatieve websites die op internet hoog presteren. Uw website is tenslotte een belangrijk plaatje voor uw bedrijf. Het meeste contact wordt tegenwordig dan ook via een website gelegd. Het is dan ook erg belangrijk dat uw wesbite daarop aansluit en erin meegaat. Bij het ontwikkelen van uw website kunt u zelf kiezen in welk CMS systeem u dat het liefst heeft. Ook stellen wij het ontwerp voor u af en maken wij uw website op maat.


SEO technische website

De websites die wij ontwikkelen zijn standaard SEO technisch opgezet. Hierdoor heeft uw website betere kansen op het internet. Uiteraard kunt u naast een website ook een SEO pakket bij ons afnemen. In dat geval zullen de website verder optimaliseren met een passend SEO pakket. Ook zullen we dan de prestaties van uw website op het internet volgen. Wilt u meer informatie over onze SEO diensten? Kijk dan even bij Search Engine Optimization (SEO).

 

CMS systeem

Een belangrijke keuze bij het kiezen van uw website is het CMS systeem dat er achter zit. In het CMS-Systeem kunt u zelf uw website bewerken. Zo kunt u gemakkelijk de teksten of foto's op uw website aanpassen. Hierdoor kunt u uw website recent en interessant houden zonder alles te moeten uitbesteden. Wij kunnen websites bouwen in diverse CMS-systemen. Denk dan bijvoorbeeld aan een Wordpress website, Joomla website of een Web Control website. Graag adviseren wij u ook in het kiezen van het CMS-Systeem dat bij u past.

 

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten wat wij voor uw website en bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook kunt u een keer langskomen voor een kop koffie. Wij kijken ernaar uit om ook aan uw website te mogen werken.

Bel mij terug

Geïnteresseerd of gewoon een goed gesprek?

U kunt ons gerust bellen op 085 047 1268 of vul uw gegevens hier onder in en dan bellen wij u spoedig terug.
    Website bouwen

  • Beste kwaliteit
  • 100% uw eigendom
  • 100% tevredenheids garantie
  • Persoonlijk contact
  • Keuze uit verschillende CMS systemen
  • Website aan te passen

Uitgelichte diensten

Wij zijn trots op onze diensten, en zetten ze daarom graag in het zonnetje.