Professionele portretfotografie bij Berg Multimedia

Portretfotografie

Voor proffesionele portretfotografie ben je bij Berg Multimedia aan het juiste adres, Bij Berg Multimedia gaat portretfotografie verder dan alleen het klikken op de camera. Bij ons is portretfotografie een begrip van pure kwaliteit dat wij behalen doormiddel van proffesioneel apperatuur en advies. Portretfotografie kan uitgeveoerd worden bij ons in de studio of op locatie. Daarnaast kunnen wij ook voor portretfotografie de studio ergens anders opbouwen wat vaak handig is bij grote groepen mensen. Bij Berg Multimedia proberen wij altijd zoveel mogelijk de realiteit te reflecteren in de foto, maar uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid aan voor proffesionele visage indien dit gewenst. Daarnaast behoord kleding wissel uiteraard ook tot de mogelijkheden bij onze portretfotografie.

 

Berg Multimedia Studio's

Bij Berg Multimedia hebben wij in Hazerswoude-Dorp een tweetal studios waarvan één studio altijd beschikbaar is als fotostudio voor ondere andere portretfotografie. Deze studio kan ingericht worden met verschillende soorten achtergronden en proffesionele belichting. Met deze setting kunnen wij geweldige portretfoto's maken helemaal naar uw wens. Daarnaast kunnen wij de fotostudio ook opbouwen op locatie. Onze ruimte geeft mogelijkheden voor visage maar ook omkleden indien gewenst, dit kan in een andere ruimte. 

 

Onze kwaliteit

Berg Multimedia streeft altijd naar de hoogste kwaliteit, het is dan ook één van onze belangrijkste doelen binnen ons bedrijf. Om de kwaliteit te kunnen garanderen hebben wij geinvesteerd in hoogwaardig studio apperatuur, Denk dan aan Full Frame Camera's, puur glaswerk en speciale licht koppen. Dit apperatuur in combinatie met onze profesionele fotograaf is een formule van kwaliteit. Wij durven dan dan ook te zeggen, niet goed geld terug, punt. Wij zijn ervan overtuigd dat de door ons gemaakte resultaat aan uw wensen zal voldoen. 

Wilt u ook portretfoto's beter dan dat de spiegel kan weerspiegelen? Neem dan contact op met Berg Multimedia!

Portretfotografie

  • Hoogwaardig apparatuur
  • Professioneel advies
  • Tevredenheids garantie
  • Vriendelijk personeel
  • Inclusief nabewerking