Search Engine Advertising (SEA)

Search Engine Advertising (SEA) is het adverteren in zoekmachines waaronder Google, Bing, Yahoo. Door Middel van Search Engine Advertising (SEA) kan je op zeer efficiënte manier jouw doelgroep benaderen. Je kan namelijk heel specifiek adverteren op een bepaalde zoekwoord. Door te adverteren op een zoekwoord zijn alle views zoiezo potentieel. Daarnaast betaal je bij Google alleen maar voor een fysieke klik. Hierdoor kan je veel potentiële klanten binnen halen. 

Acquisitie
Search Engine Advertising (SEA) lijkt misschien hierdoor zeer efficiënt om in te zetten. maar vergeet niet dat niet de volle 100% van jouw bezoekers ook daadwerkelijk contact met jou opneemt. Een goede acquisitie is hiervoor belangrijk, en dit kan verbeterd worden door de bouw van de website. Wat uiteraard erg belangrijk is, want het zou zonde zijn om bezoekers te kopen die geen contact opnemen!

Bij Berg Multimedia kunnen wij jou helpen met Search Engine Advertising (SEA) en het optimaliseren van de acquisitie van jouw website. Neem vrijblijvend een keer contact met ons op voor een advies gesprek. 
+31 625151820

""