Virtual Reality (VR)

Virtual Reality (VR)

Virtual Reality ook wel VR is een gesimuleerde ervaring dat gelijk aan of compleet anders aan de echte wereld. Bij het inzetten van VR wordt vaak een VR bril gebruikt dat dicht op het netvlies van de mens zit om ervaring zo dicht mogelijk bij realiteit te plaatsen. Voor VR is overigens niet altijd een VR bril nodig. VR kan ook ingezet worden als statische 360 foto of 360 video wat onderandere in de webbrowser geopent kan worden om bijvoorbeeld virtueel door een pand heen te lopen. Sommige VR resultaten maken onderandere gebruik van Augmented Reality (AR).

Toepassingen
VR kent velen toepassing, en wordt veel gebruikt in de gaming industie, arcitecten, bedrijf- productpresentatie en beurzen. En is dan ook voor velen bedrijven een unieke kans om iets te presenteren op een manier dat veel zuntuigen prikkelt door te presentaties te voeren dicht op het netvlies van de gebruiker/bezoeker.

Berg Multimedia
Bij Berg Multimedia kunnen wij VR oplossingen opmaat ontwikkelingen om een product op geheel unieke wijzen te presenteren, daarnaast kunnen wij deze technologie combineren met Augmented Reality (AR) ookwel toegevoegde realiteit. Om op deze wijzen objecten toe tevoegen aan een real word ervaring. Ook kunnen wij VR inzetten doormiddel van een 360 foto of 360 video van uw bedrijf/winkel of product. Daarnaast kunnen wij deze technologie inbouwen in een website of een Applicatie (APP) om dit resultaat besichikbaar te maken in de Apple APP Store of Google Play store voor android.

 

Virtual Reality (VR)

  • 360 Foto mogelijkheden
  • 360 Video mogelijkheden
  • Unieke presentatie mogelijkheden
  • Onderscheidend