Opzoek naar nieuwe website?

Website laten maken

Bent u opzoek naar een nieuwe website voor uw bedrijf of wilt u uw bestaande website laten onderhouden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij ontwikkelen kwalitatief hoogwaardige websites die op internet goed presteren. Uw website is tenslotte een van de belangrijkste visitekaartjes voor uw bedrijf. Steeds vaker is uw website het eerste contact dat uw potentiele klant heeft met uw bedrijf. Een goede eerste indruk is dan natuurlijk van groot belang. Wij zijn niet gebonden aan bepaalde frameworken / CMS systeem zoals bijvoorbeeld. WordPress. Natuurlijk 'spreken' wij die taal maar bij ons kunt u ook terecht voor websites in een geheel eigen CMS. Het is maar net wat uw voorkeur heeft. Weet u nog niet wat voor systeem het best bij u past. Geen punt. Samen komen we hier uit. 


SEO technische website

De websites die wij ontwikkelen zijn standaard SEO technisch opgezet. Hierdoor heeft uw website betere kansen om hoog te scoren bij zoekmachines als Google. Uiteraard kunt u naast een website ook een SEO pakket bij ons afnemen. In dat geval zullen wij de website verder optimaliseren met een passend SEO pakket, hierna zullen wij de prestaties van uw website op het internet gaan monitoren. Wilt u meer informatie over onze SEO diensten? Kijk dan even bij Search Engine Optimization (SEO).

 

CMS systeem

Een belangrijke keuze bij het kiezen van uw website is het CMS systeem dat er achter zit. In het CMS-Systeem kunt u zelf uw website bewerken. Zo kunt u eenvoudig de teksten of foto's op uw website aanpassen. Hierdoor kunt u uw website fris en interessant houden zonder alles te moeten uitbesteden. Wij kunnen websites bouwen in diverse CMS-systemen. Denk dan bijvoorbeeld aan een Wordpress website, Joomla website of een Web Control website. Wij adviseren u graag in het kiezen van een CMS-Systeem dat bij u past.

 

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten wat wij voor de online positie van uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek, Ook kunt u natuurlijk geheel vrijblijvend een keer langskomen voor een kop koffie bij ons op kantoor. Wij kijken ernaar uit om met u aan de slag te gaan, en uw bedrijf aan de top van de berg te zetten in de online wereld.

Medewerker verteld

Jeffrey Berg

Directeur +31 625151820

"Neem vandaag nog contact met mij op voor een gratis advies gesprek, wij kijken graag naar wat wij voor u kunnen beteken!"

Website laten maken

  • Beste kwaliteit
  • 100% uw eigendom
  • 100% tevredenheids garantie
  • Persoonlijk contact
  • Keuze uit verschillende CMS systemen
  • Website aan te passen