Huisstijl en logo

Huisstijl en logo

Pas een bedrijf gestart of gaat u binnenkort van start? Laat dan een professioneel bedrijfslogo en huisstijl ontwerpen door ons. Met uitgebreide ervaring kunnen wij al uw wensen omzetten in een uniek en creatief project. Met een logo presenteer u uwzelf als bedrijf naar de buiten wereld of u nou zzp'er bent of multinational andere bedrijven kunnen u direct herkennen. Uiteraard kunnen we ook uw huidige logo opfrissen of vernieuwen.

Niet alleen logo's

Niet alleen logo's, maar ook visite kaartjes, briefpapier of enveloppen. Het is allemaal mogelijk. Als u contact met ons opneemt, kunnen wij een afspraak met u inplannen om uw wensen door te nemen, stijl, soort papier en kleuren enz.

Naast het ontwerpen van huistijlen, denken wij ook graag met u mee over promotie materiaal of relatiegeschenken denk bijvoorbeeld aan flyers, brochures, kalenders of USB-sticks, waterflesjes enz. U kunt het zo gek niet bedenken. Wij kunnen u ook helpen met drukwerk of het nou gaat om een oplage van 10 of 500.000. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Adobe Illustrator

Logo's en huisstijlen ontwerpen wij in Adobe Illustrator. Illustrator is een speciaal programma van Adobe waarmee je tekeningen kunt maken op basis van wiskundige formules. Dit is anders dan bij Photoshop waarmee de tekening is opgebouwd uit een raster van bits die ingevuld worden. Het voordeel van vector tekeningen (tekening op basis van wiskundige formules) is dat deze vrijwel oneindig vergroot kunnen worden zonder dat er sprake is van kwaliteiten verlies. Vector tekeningen kunnen omgezet worden naar een BIT tekening. Echter kan een BIT tekening niet omgezet worden naar vector. Deze zal opnieuw gemaakt moeten worden. Ook is het vergroten in BIT bestanden beperkt.

Huisstijl en logo

  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Ontworpen door experts
  • 100% uw eigendom
  • Professionele representatie van uw bedrijf