Onze relaties beoordelen ons via google met een 10/10

Baatje Rijnwoude

Inleiding

Baatje Rijnwoude is een grond verzet bedrijf in het groene hart, grond verzet doen ze niet alleen. nee de mannen van baatje rijnwoude zijn echte aanpakkers van grond verzet tot tuin en park onderhoud, gladheid bestreiding en de bestreiding van de processierups. zijn ze van alle markten thuis. het enige wat deze mannen nog nodig hadden was een professionele website en mooie plaatjes doormiddel van fotografie.

Jeffrey Berg

Projectleider van dit project +31 625151820

"Geweldig project! We moesten al hun diensten uitvoerend fotograferen. Dit leiden tot unieke mooie beelden van hard werkende mensen, ik zou zo allemaal fotomodel willen noemen!"

De wensen van de klant

Er komt veel kijken bij het opzetten van een eigen bedrijf. Frank en Cor kwamen naar ons toe voor het opzetten van een geheel nieuwe website met bijhorende fotografie. Zo wilden ze een nieuwe website laten ontwerpen, foto's maken van hun geweldige team, foto's maken van hun diensten en teksten bij elke dienst op hun website met een live zelf ontwikkelde facebook tijdlijn op hun website zodat zij zelf eenvoudig via facebook hun website kunnen onderhouden. Handig toch?

Onze oplossing

Om hun diensten aan te kunnen bieden en hunzelf voor te stellen bij hun klanten hadden ze een nieuwe, professionele website nodig. Ze vroegen aan ons of wij hun hierin konden ondersteunen. 

We hebben ze een mooie, passende en functionele website geleverd die het bedrijf op een professionele wijze presenteert en hun diensten aanbiedt. Ook hebben wij voor dit bedrijf fotografie gedaan, dit kunt u hier bekijken.

Baatje Rijnwoude is erg blij met het resultaat en wij ook! Neem een kijkje op www.baatje-rijnwoude.nl