Onze relaties beoordelen ons via google met een 10/10

Aanpassingen aan website

« Terug naar nieuwsberichten Fri 15 Dec 2017

We hebben weer veel gesleuteld aan onze eigen website! Zo zijn er een aantal dingen aan toegevoegd en is het ontwerp een tikje veranderd. 

 

Ontwerp

We hebben het ontwerp aangepast op basis van ons Content Management System. Zo hebben we het blauw wat donkerder gemaakt en hebben kleur verlopen toegevoegd. Met deze nieuwe kleuren sluiten we beter aan bij ons Content Management System en onze huisstijl. Ook geeft het ons een iets moderne uitstraling.


Aanpassingen

Naast aanpassingen aan het ontwerp hebben we ESET aan onze diensten toegevoegd en een aanvraag systeem ingebouwd. Een aantal diensten kan je nu makkelijk vanaf de website aanvragen. Dit aanvraag systeem hebben we momenteel toegevoegd aan Hosting en ESET Antivirus. Naast deze pagina's willen we dit gaan toepassen bij drukwerk en alle overige diensten.

Door het aanvraag systeem op onze website kunnen wij jullie beter van dienst zijn, en kunnen bijvoorbeeld verhuizingen sneller uitgevoerd worden.

Nieuwsberichten

Subaru Bedrijfswagen

17 Aug 2019

Bij Berg Multimedia hebben wij recentelijk geïnvesteerd in een nieuwe Subaru Bedrijfswagen. Met onze Subaru Bedrijfswagen kunnen wij betrouwbare en veilige kilometers afleggen om onze huidige en nieuwe klanten van dienst te kunnen zijn.

Meer lezen »

Studio 1 - Verbouwing voltooid

25 Apr 2018

De verbouwing in studio 1 is eindelijk voltooid. Begin januari is deze studio in verbouwing gegaan. De studio heeft een aantal aanpassingen gekregen aan acoustic en werkruimte.

Meer lezen »

Aanpassingen aan website

15 Dec 2017

We hebben weer veel gesleuteld aan onze eigen website, zo zijn er een aantal dingen aan toegevoegd en is het ontwerp een tikje veranderd. 

Meer lezen »
Nieuws overizcht »