Boekhoud pakket in ontwikkeling

Boekhoud pakket in ontwikkeling

Vrijdag, 10 Maart 2017

Het is zover, de ontwikkeling van onze boekhoud software is in volle gang

De ideeën stonden er al voor een lange tijd. Niet alleen de ideeën maar ook een aantal experimenten en test systemen zijn hiervoor ontwikkeld. Maar momenteel is het zeker, de ontwikkeling is in volle gang en wij hopen eind dit jaar met een resultaat te komen.

Het boekhoudingspakket zal ontwikkeld worden als een module voor WebControl, deze kan op WebControl geïnstalleerd worden. Het programma is dus geheel online. Het voordeel hiervan is gelijk dat je je administratie op diverse plekken kan bijhouden. Heb jij een webshop of een offerte systeem dan kunnen wij ook nog eens veel efficiënter deze modules aan elkaar koppelen.

Ben jij net gestart en opzoek naar een boekhoud programma of zou je meer te weten willen komen over de voordelen van ons programma? Kom dan gerust een keertje langs voor een goed gesprek bij ons op kantoor. Wij heten u van harte welkom

 

Nieuwsberichten

Subaru Bedrijfswagen

17 Aug 2019

Bij Berg Multimedia hebben wij recentelijk geïnvesteerd in een nieuwe Subaru Bedrijfswagen. Met onze Subaru Bedrijfswagen kunnen wij betrouwbare en veilige kilometers afleggen om onze huidige en nieuwe klanten van dienst te kunnen zijn.

Meer lezen »

Computeronderhoud erg belangrijk

14 Jul 2017

Computers trekken veel stof aan, helaas want stof veroorzaakt slijtage aan uw computer. Door het stof kan de computer zijn warmte niet meer kwijt waardoor er onderdelen kunnen door branden. Ook kunnen de ventilatoren gedeblokkeerd worden of de airflow.

Meer lezen »