Eerste versie van Web Control voltooid

Eerste versie van Web Control voltooid

Zondag, 12 Februari 2017

Na lange tijd programmeren en testen hebben wij de eerste Beta release van onze eigen CMS-systeem kunnen voltooien. Komende periode zullen er al een aantal klanten overgaan. Tijdens de bouw van dit CMS-systeem hebben we de user interface ook wel gebruikersomgeving centraal gelaten. Met dit in ons achterhoofd hebben wij een CMS-systeem ontwikkeld dat eenvoudig te gebruiken is. Daarnaast kent het diverse voordelen als je ook nog eens de hosting bij ons afneemt. Het CMS-systeem is namelijk volledig afgesteld op onze eigen servers.

 

Voordelen

Ons eigen CMS-systeem kent veel voordelen ten opzichte van WordPress. Allereerst de snelheid. Ons systeem is licht, nieuw en dus snel. Het systeem is zo gebouwd dat wat het niet nodig heeft laad het niet. Hierdoor kunnen webpagina's in wel 0.2 seconde laden met low cache. Mocht je iets wijzigen via Webcontrol is dat direct online zonder op 'Purge Cache' te klikken. Niet alleen is ons systeem aanzienlijk sneller maar voor ons ook makkelijker te beheren en te onderhouden. We hebben het tenslotte zelf gebouwd. Wij kennen het door en door, zodat wij u site sneller kunnen aanpassen. Sneller betekent ook goedkoper.

 

Nog lang niet klaar

Nu de eerste versie in omloop is wil het nog niet zeggen dat we klaar zijn. We hebben nog een hoop verbeteringen/aanpassingen gepland staan. Daarnaast zullen wij het systeem nog verder uitbouwen.

Uiteraard horen wij ook graag de mening van onze gebruikers, zodat wij het systeem kunnen verbeteren.

Nieuwsberichten

Subaru Bedrijfswagen

17 Aug 2019

Bij Berg Multimedia hebben wij recentelijk geïnvesteerd in een nieuwe Subaru Bedrijfswagen. Met onze Subaru Bedrijfswagen kunnen wij betrouwbare en veilige kilometers afleggen om onze huidige en nieuwe klanten van dienst te kunnen zijn.

Meer lezen »

Computeronderhoud erg belangrijk

14 Jul 2017

Computers trekken veel stof aan, helaas want stof veroorzaakt slijtage aan uw computer. Door het stof kan de computer zijn warmte niet meer kwijt waardoor er onderdelen kunnen door branden. Ook kunnen de ventilatoren gedeblokkeerd worden of de airflow.

Meer lezen »