Onze relaties beoordelen ons via google met een 10/10

Eerste versie van Web Control voltooid

« Terug naar nieuwsberichten Sun 12 Feb 2017

Na lange tijd programmeren en testen hebben wij de eerste Beta release van onze eigen CMS-systeem kunnen voltooien. Komende periode zullen er al een aantal klanten overgaan. Tijdens de bouw van dit CMS-systeem hebben we de user interface ook wel gebruikersomgeving centraal gelaten. Met dit in ons achterhoofd hebben wij een CMS-systeem ontwikkeld dat eenvoudig te gebruiken is. Daarnaast kent het diverse voordelen als je ook nog eens de hosting bij ons afneemt. Het CMS-systeem is namelijk volledig afgesteld op onze eigen servers.

 

Voordelen

Ons eigen CMS-systeem kent veel voordelen ten opzichte van WordPress. Allereerst de snelheid. Ons systeem is licht, nieuw en dus snel. Het systeem is zo gebouwd dat wat het niet nodig heeft laad het niet. Hierdoor kunnen webpagina's in wel 0.2 seconde laden met low cache. Mocht je iets wijzigen via Webcontrol is dat direct online zonder op 'Purge Cache' te klikken. Niet alleen is ons systeem aanzienlijk sneller maar voor ons ook makkelijker te beheren en te onderhouden. We hebben het tenslotte zelf gebouwd. Wij kennen het door en door, zodat wij u site sneller kunnen aanpassen. Sneller betekent ook goedkoper.

 

Nog lang niet klaar

Nu de eerste versie in omloop is wil het nog niet zeggen dat we klaar zijn. We hebben nog een hoop verbeteringen/aanpassingen gepland staan. Daarnaast zullen wij het systeem nog verder uitbouwen.

Uiteraard horen wij ook graag de mening van onze gebruikers, zodat wij het systeem kunnen verbeteren.

Nieuwsberichten

Subaru Bedrijfswagen

17 Aug 2019

Bij Berg Multimedia hebben wij recentelijk geïnvesteerd in een nieuwe Subaru Bedrijfswagen. Met onze Subaru Bedrijfswagen kunnen wij betrouwbare en veilige kilometers afleggen om onze huidige en nieuwe klanten van dienst te kunnen zijn.

Meer lezen »

Studio 1 - Verbouwing voltooid

25 Apr 2018

De verbouwing in studio 1 is eindelijk voltooid. Begin januari is deze studio in verbouwing gegaan. De studio heeft een aantal aanpassingen gekregen aan acoustic en werkruimte.

Meer lezen »

Aanpassingen aan website

15 Dec 2017

We hebben weer veel gesleuteld aan onze eigen website, zo zijn er een aantal dingen aan toegevoegd en is het ontwerp een tikje veranderd. 

Meer lezen »
Nieuws overizcht »