Kantoor is voltooid

Kantoor is voltooid

Dinsdag, 10 Januari 2017

Eindelijk is het zover, de bouw van ons kantoor is voltooid! Dit maar liefst in een week hard klussen. Morgen zullen de werkplekken ook volledig verhuizen naar de nieuwe locatie en zullen wij dus ook niet meer aanwezig zijn op de oude locatie.

Ook zijn er een aantal veranderingen in het kantoor. We hebben nu 3 volledige ruime werkplekken, elke werkplek heeft de mogelijkheid met meerdere beeldschermen zodat wij efficiënter kunnen werken en is het hele kantoor Linux-powered wat voor een bedrijf als ons velen voordelen kent. Wij hebben in het kantoor een zit hoekje waar wij in de toekomst een vierde werkplek kunnen realiseren zodra dat nodig is. In ons nieuwe pand hebben wij nu ook de beschikking over een aparte vergader ruimte, deze zullen wij nu basis inrichten en hopen de vergaderruimte eind mei te kunnen voltooien.

We zijn nog niet helemaal klaar. Het kantoor is echter nu wel klaar en zullen wij nu overgaan naar de nieuwe locatie. Dit wil nog niet zeggen dat de verbouwing klaar is. Op de 1e etage zijn wij nog steeds bezig met de realisatie van een tweetal studio's. Dit project zal nog een aantal maanden duren.

als het nieuwe kantoor pand volledig gerealiseerd is willen wij u ook gelijk graag uitnodigen voor een bakje koffie. Vanaf morgen zullen wij niet meer aanwezig zijn op onze oude locatie.

Nieuwsberichten

Subaru Bedrijfswagen

17 Aug 2019

Bij Berg Multimedia hebben wij recentelijk geïnvesteerd in een nieuwe Subaru Bedrijfswagen. Met onze Subaru Bedrijfswagen kunnen wij betrouwbare en veilige kilometers afleggen om onze huidige en nieuwe klanten van dienst te kunnen zijn.

Meer lezen »

Computeronderhoud erg belangrijk

14 Jul 2017

Computers trekken veel stof aan, helaas want stof veroorzaakt slijtage aan uw computer. Door het stof kan de computer zijn warmte niet meer kwijt waardoor er onderdelen kunnen door branden. Ook kunnen de ventilatoren gedeblokkeerd worden of de airflow.

Meer lezen »