Onze relaties beoordelen ons via google met een 10/10

Kantoor is voltooid

« Terug naar nieuwsberichten Tue 10 Jan 2017

Eindelijk is het zover, de bouw van ons kantoor is voltooid! Dit maar liefst in een week hard klussen. Morgen zullen de werkplekken ook volledig verhuizen naar de nieuwe locatie en zullen wij dus ook niet meer aanwezig zijn op de oude locatie.

Ook zijn er een aantal veranderingen in het kantoor. We hebben nu 3 volledige ruime werkplekken, elke werkplek heeft de mogelijkheid met meerdere beeldschermen zodat wij efficiënter kunnen werken en is het hele kantoor Linux-powered wat voor een bedrijf als ons velen voordelen kent. Wij hebben in het kantoor een zit hoekje waar wij in de toekomst een vierde werkplek kunnen realiseren zodra dat nodig is. In ons nieuwe pand hebben wij nu ook de beschikking over een aparte vergader ruimte, deze zullen wij nu basis inrichten en hopen de vergaderruimte eind mei te kunnen voltooien.

We zijn nog niet helemaal klaar. Het kantoor is echter nu wel klaar en zullen wij nu overgaan naar de nieuwe locatie. Dit wil nog niet zeggen dat de verbouwing klaar is. Op de 1e etage zijn wij nog steeds bezig met de realisatie van een tweetal studio's. Dit project zal nog een aantal maanden duren.

als het nieuwe kantoor pand volledig gerealiseerd is willen wij u ook gelijk graag uitnodigen voor een bakje koffie. Vanaf morgen zullen wij niet meer aanwezig zijn op onze oude locatie.

Nieuwsberichten

Studio 1 - Verbouwing voltooid

25 Apr 2018

De verbouwing in studio 1 is eindelijk voltooid. Begin januari is deze studio in verbouwing gegaan. De studio heeft een aantal aanpassingen gekregen aan acoustic en werkruimte.

Meer lezen »

Aanpassingen aan website

15 Dec 2017

We hebben weer veel gesleuteld aan onze eigen website, zo zijn er een aantal dingen aan toegevoegd en is het ontwerp een tikje veranderd. 

Meer lezen »

Kweker Online op Plantarium

20 Aug 2017

Het vordert al aardig! Kweker Online zal volgende week ook echt van start gaan. Het drukwerk stroomt binnen, en de puntjes worden op de i gezet.

Meer lezen »
Nieuws overizcht »