Onze relaties beoordelen ons via google met een 10/10

Kweker Online op Plantarium

« Terug naar nieuwsberichten Sun 20 Aug 2017

Het vordert al aardig! Kweker Online zal volgende week ook echt van start gaan. Het drukwerk stroomt binnen en de puntjes worden op de i gezet.

 

Kweker Online

Kweker Online is een project van Berg Multimedia. Met dit project willen wij ons zelf specifiek richten op de kwekerijen door onder andere het ontwikkelen van speciale software en het hanteren van andere werkwijze.


Plantarium

Praat u over kwekers en beurzen? Dan praat u over Plantarium! Plantarium is een grote beurs in Hazerswoude-Dorp die internationaal bekend is. Er komen dan ook naar verwachting 16.000 bezoekers. Inderdaad, dat is dan ook de perfecte gelegenheid om Kweker Online te lanceren. Op dit moment stroomt elke dag nieuw drukwerk binnen voor de promotie van dit project. Daarnaast zullen wij vanuit standnummer 195 opereren!


Wij hopen u graag op Plantarium te zien. Neem ook een kijkje op de website van Kweker Online.
https://www.kwekeronline.nl

Nieuwsberichten

Subaru Bedrijfswagen

17 Aug 2019

Bij Berg Multimedia hebben wij recentelijk geïnvesteerd in een nieuwe Subaru Bedrijfswagen. Met onze Subaru Bedrijfswagen kunnen wij betrouwbare en veilige kilometers afleggen om onze huidige en nieuwe klanten van dienst te kunnen zijn.

Meer lezen »

Studio 1 - Verbouwing voltooid

25 Apr 2018

De verbouwing in studio 1 is eindelijk voltooid. Begin januari is deze studio in verbouwing gegaan. De studio heeft een aantal aanpassingen gekregen aan acoustic en werkruimte.

Meer lezen »

Aanpassingen aan website

15 Dec 2017

We hebben weer veel gesleuteld aan onze eigen website, zo zijn er een aantal dingen aan toegevoegd en is het ontwerp een tikje veranderd. 

Meer lezen »
Nieuws overizcht »