• Kwaliteit gericht
  • Persoonlijk contact
  • Transpirant
  • Maatwerk diensten
  • Full service Multimedia
Previous Next

Kweker Online op Plantarium

« Terug naar nieuwsberichten Sun 20 Aug 2017 Berg Multimedia

Het vordert al aardig! Kweker Online zal volgende week ook echt van start gaan. Het drukwerk stroomt binnen en de puntjes worden op de i gezet.

 

Kweker Online

Kweker Online is een project van Berg Multimedia. Met dit project willen wij ons zelf specifiek richten op de kwekerijen door onder andere het ontwikkelen van speciale software en het hanteren van andere werkwijze.


Plantarium

Praat u over kwekers en beurzen? Dan praat u over Plantarium! Plantarium is een grote beurs in Hazerswoude-Dorp die internationaal bekend is. Er komen dan ook naar verwachting 16.000 bezoekers. Inderdaad, dat is dan ook de perfecte gelegenheid om Kweker Online te lanceren. Op dit moment stroomt elke dag nieuw drukwerk binnen voor de promotie van dit project. Daarnaast zullen wij vanuit standnummer 195 opereren!


Wij hopen u graag op Plantarium te zien. Neem ook een kijkje op de website van Kweker Online.
https://www.kwekeronline.nl

Nieuwsberichten

Aanpassingen aan website

Fri 15 Dec 2017 Berg Multimedia

We hebben weer veel gesleuteld aan onze eigen website, zo zijn er een aantal dingen aan toegevoegd en is het ontwerp een tikje veranderd. 

Meer lezen »

Kweker Online op Plantarium

Sun 20 Aug 2017 Berg Multimedia

Het vordert al aardig! Kweker Online zal volgende week ook echt van start gaan. Het drukwerk stroomt binnen, en de puntjes worden op de i gezet.

Meer lezen »

Update project Kweker Online

Wed 02 Aug 2017 Berg Multimedia

Het Kweker Online project begint steeds meer vorm te krijgen, de website is al bijna klaar en begint aardig vorm te krijgen. Naast de website zijn wij ook aardig op weg met het Flyer en het Folder materiaal. Deze zal binnenkort ook naar de drukkerij gestu

Meer lezen »
Nieuws overizcht »