Kweker Online campagne

Kweker Online campagne

Maandag, 15 Mei 2017

Met grote trots mogen wij u aankondigen dat het kweker online project eindelijk opgestart wordt. Wij hopen dit project verder in augustus te kunnen voltooien.

 

Wat is kweker Online?

Kweker online is een project wat zich zal rechten op zakelijke dienstverlening aan de kwekerijen. Wij hopen met dit project ook kwekers te stimuleren om online actief te worden. Voor Kweker Online ontwikkelen wij efficiënte boekhoud software in ons huidige CMS-systemen. Hiermee kunnen kwekers vanaf elke plek flexibel de boekhouding aanpassen maar ook de website onderhouden.

 

Wanneer van start?

Het kweker Online project willen wij eind juni bedrijfstechnisch op orde hebben, om vervolgens ook de website verder te ontwikkelen en ook het promotie materiaal in gang te zetten. Het project moet halverwege augustus klaar zijn om vervolgens de promotie te starten en ook daadwerkelijk de kwekerijen te benaderen.

 

Wat biedt Kweker Online

Praktisch gezien biedt Kweker Online het zelfde aan als wij nu aanbieden, maar dan voornamelijk gericht op onze Online diensten & Audio en Visueel. Uiteraard dan in een ander jasje om het ook laagdrempeliger te maken. Daarnaast zullen we voor dit project ook speciale software ontwikkelen wat gericht is op de werkwijze van de kwekers.

Nieuwsberichten

Subaru Bedrijfswagen

17 Aug 2019

Bij Berg Multimedia hebben wij recentelijk geïnvesteerd in een nieuwe Subaru Bedrijfswagen. Met onze Subaru Bedrijfswagen kunnen wij betrouwbare en veilige kilometers afleggen om onze huidige en nieuwe klanten van dienst te kunnen zijn.

Meer lezen »

Computeronderhoud erg belangrijk

14 Jul 2017

Computers trekken veel stof aan, helaas want stof veroorzaakt slijtage aan uw computer. Door het stof kan de computer zijn warmte niet meer kwijt waardoor er onderdelen kunnen door branden. Ook kunnen de ventilatoren gedeblokkeerd worden of de airflow.

Meer lezen »