Onze relaties beoordelen ons via google met een 10/10

Nieuwe vestiging

« Terug naar nieuwsberichten Mon 02 Jan 2017

Zoals u misschien al gehoord heeft zijn wij afgelopen tijd erg druk geweest naar het zoeken van een nieuwe locatie. De locatie waar wij momenteel zaten was dan ook te klein geworden. Ook was het niet geschikt voor onze verdere toekomst plannen. Na een lange periode zoeken en een hoop locaties bezocht te hebben hebben wij er een kunnen vinden.

 

Inmiddels is de overeenkomst getekend en kunnen wij starten met de bouw van zowel het nieuwe kantoor en de tweetal studio's. Wij hopen volgende maand de nieuwe locatie te kunnen betrekken en volledig operationeel te kunnen zijn. Zoals net verteld gaan wij starten met de bouw van twee studio's waaronder een Film- Fotostudio en een Editing- Masterroom. Deze zullen allebei op de 1e etage gebouwd worden.

Door de verbouwing zullen wij niet constant aanwezig zijn op de oude locatie. Bent u van plan langs te komen neem dan eerst even telefonisch contact met ons op.

Als de verbouwing voltooid is heten wij u graag welkom met een lekker bakje koffie!

Nieuwsberichten

Subaru Bedrijfswagen

17 Aug 2019

Bij Berg Multimedia hebben wij recentelijk geïnvesteerd in een nieuwe Subaru Bedrijfswagen. Met onze Subaru Bedrijfswagen kunnen wij betrouwbare en veilige kilometers afleggen om onze huidige en nieuwe klanten van dienst te kunnen zijn.

Meer lezen »

Studio 1 - Verbouwing voltooid

25 Apr 2018

De verbouwing in studio 1 is eindelijk voltooid. Begin januari is deze studio in verbouwing gegaan. De studio heeft een aantal aanpassingen gekregen aan acoustic en werkruimte.

Meer lezen »

Aanpassingen aan website

15 Dec 2017

We hebben weer veel gesleuteld aan onze eigen website, zo zijn er een aantal dingen aan toegevoegd en is het ontwerp een tikje veranderd. 

Meer lezen »
Nieuws overizcht »