Onze relaties beoordelen ons via google met een 10/10

Nieuwe website

« Terug naar nieuwsberichten Sun 20 Aug 2017

Afgelopen periode zijn we druk bezig geweest met het herbouwen van onze eigen website en het resultaat mag er zijn. De site heeft een flinke makeover ondergaan en wellicht herkent u hem niet meer terug, op de kleuren na dan. Zo hebben we meer ruimte voor de diensten, hebben we een call-back formulier toegevoegd en hebben we een sticky menu zodat deze altijd in beeld is.

Onze nieuwe website is volledig in WebControl gebouwd (ons eigen CMS-Systeem) en is ook SEO technisch goed opgebouwd. Daarnaast hebben we hem ook responsive gemaakt, dat wil zeggen dat u hem op zowel desktops u mobiel of tablet kan bekijken.

Uiteraard is de website nog lang niet af. We hebben komend jaar nog steeds grote verbouwingen gepland staan waaronder een aantal aan de site zelf maar ook aan de backend(achterkant, ja een website heeft een achterkant dat is de plek waar de website beheerd wordt). Zo willen wij ook gaan starten met onze eigen klanten portaal waar iedereen gemakkelijk kan inloggen en veel gebruikte opties zelf kan aanpassen.

Nieuwsberichten

Subaru Bedrijfswagen

17 Aug 2019

Bij Berg Multimedia hebben wij recentelijk geïnvesteerd in een nieuwe Subaru Bedrijfswagen. Met onze Subaru Bedrijfswagen kunnen wij betrouwbare en veilige kilometers afleggen om onze huidige en nieuwe klanten van dienst te kunnen zijn.

Meer lezen »

Studio 1 - Verbouwing voltooid

25 Apr 2018

De verbouwing in studio 1 is eindelijk voltooid. Begin januari is deze studio in verbouwing gegaan. De studio heeft een aantal aanpassingen gekregen aan acoustic en werkruimte.

Meer lezen »

Aanpassingen aan website

15 Dec 2017

We hebben weer veel gesleuteld aan onze eigen website, zo zijn er een aantal dingen aan toegevoegd en is het ontwerp een tikje veranderd. 

Meer lezen »
Nieuws overizcht »