• Kwaliteit gericht
  • Persoonlijk contact
  • Transpirant
  • Maatwerk diensten
  • Full service Multimedia
Previous Next

Update project Kweker Online

« Terug naar nieuwsberichten Wed 02 Aug 2017 Berg Multimedia

Vordering

Het Kweker Online project begint steeds meer vorm te krijgen, de website is al bijna klaar en begint aardig vorm te krijgen. Naast de website zijn wij ook aardig opw eg met het Flyer en het Folder materiaal. Deze zal binnenkort ook naar de drukkerij gestuurd worden.

 

Style

Door de huidige ontwikkelingen begint de huisstijl ook al aardige vorm en invulling te krijgen. Kweker Online zal zichzelf met donker groen en zwarte tinten naar buiten toe presenteren. Dit alles geeft erg veel diepte en is gelijktijdig ook erg opvallend.

 

Overige informatie

Kweker Online krijgt straks naast een eigen website en email ook zijn eigen telefoonnummer welke direct binnen komt om de zakelijke lijn van Berg Multimedia onder zijn eigen naam. Daarnaast kunnen we Kweker Online klanten ook contact opnemen met het 24/7 storingsnummer van Berg Multimedia.

Nieuwsberichten

Aanpassingen aan website

Fri 15 Dec 2017 Berg Multimedia

We hebben weer veel gesleuteld aan onze eigen website, zo zijn er een aantal dingen aan toegevoegd en is het ontwerp een tikje veranderd. 

Meer lezen »

Kweker Online op Plantarium

Sun 20 Aug 2017 Berg Multimedia

Het vordert al aardig! Kweker Online zal volgende week ook echt van start gaan. Het drukwerk stroomt binnen, en de puntjes worden op de i gezet.

Meer lezen »

Update project Kweker Online

Wed 02 Aug 2017 Berg Multimedia

Het Kweker Online project begint steeds meer vorm te krijgen, de website is al bijna klaar en begint aardig vorm te krijgen. Naast de website zijn wij ook aardig op weg met het Flyer en het Folder materiaal. Deze zal binnenkort ook naar de drukkerij gestu

Meer lezen »
Nieuws overizcht »