Onze relaties beoordelen ons via google met een 10/10

Update project Kweker Online

« Terug naar nieuwsberichten Wed 02 Aug 2017

Vordering

Het Kweker Online project begint steeds meer vorm te krijgen, de website is al bijna klaar en begint aardig vorm te krijgen. Naast de website zijn wij ook aardig opw eg met het Flyer en het Folder materiaal. Deze zal binnenkort ook naar de drukkerij gestuurd worden.

 

Style

Door de huidige ontwikkelingen begint de huisstijl ook al aardige vorm en invulling te krijgen. Kweker Online zal zichzelf met donker groen en zwarte tinten naar buiten toe presenteren. Dit alles geeft erg veel diepte en is gelijktijdig ook erg opvallend.

 

Overige informatie

Kweker Online krijgt straks naast een eigen website en email ook zijn eigen telefoonnummer welke direct binnen komt om de zakelijke lijn van Berg Multimedia onder zijn eigen naam. Daarnaast kunnen we Kweker Online klanten ook contact opnemen met het 24/7 storingsnummer van Berg Multimedia.

Nieuwsberichten

Subaru Bedrijfswagen

17 Aug 2019

Bij Berg Multimedia hebben wij recentelijk geïnvesteerd in een nieuwe Subaru Bedrijfswagen. Met onze Subaru Bedrijfswagen kunnen wij betrouwbare en veilige kilometers afleggen om onze huidige en nieuwe klanten van dienst te kunnen zijn.

Meer lezen »

Studio 1 - Verbouwing voltooid

25 Apr 2018

De verbouwing in studio 1 is eindelijk voltooid. Begin januari is deze studio in verbouwing gegaan. De studio heeft een aantal aanpassingen gekregen aan acoustic en werkruimte.

Meer lezen »

Aanpassingen aan website

15 Dec 2017

We hebben weer veel gesleuteld aan onze eigen website, zo zijn er een aantal dingen aan toegevoegd en is het ontwerp een tikje veranderd. 

Meer lezen »
Nieuws overizcht »